Seminar gezonde leefstijl - Zitten is het nieuwe roken

14 september 2018, van 19:00 tot 20:00 | Bibliotheek VANnU, centrale vestiging, Markt 54A, Roosendaal

Kosten: Gratis

kikker viert de lente

Kom ook in beweging! Wat doe je als jouw kind het liefst binnen zit achter de tv in plaats van buiten lekker ravotten? Wat doe je wanneer de hand van je kind is vergroeid met zijn smartphone?

'Zitten is het nieuwe roken' door #DrSultanTalks

DrSultantalks gaat met dit soort vragen aan de slag. Kinderarts Sultan Duyar, Bibliotheek VANnU Roosendaal, JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) en GGD West-Brabant organiseren gezamenlijk een aantal interactieve discussieavonden. Daarin komen hedendaagse gezondheidsthema’s aan bod met nadruk op een gezonde leefstijl, beweging en zorg.

De eerste discussieavond is op vrijdag 14 september 2018 met als thema ‘Zitten is het nieuwe roken’. Benieuwd? Zin om mee te praten, mee te doen, een fantastische prijs in de wacht te slepen of alleen te luisteren? Meld je dan snel aan. Let op: het aantal plaatsen is beperkt!

Locatie: theaterzaal Parrotia Bibliotheek VANnU, Markt 54 Roosendaal
Wanneer: vrijdag 14 september van 19:00 tot 20:00 uur (inloop vanaf 18:30)
Doelgroep: ouders en kinderen vanaf 10 jaar

Heb je niets met zitten en roken? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte, want later volgen nog:

'Een eenzaam kind is niet hip' - Vrijdag 5 oktober 2018
'3 x D (Dik, Dom en Druk), de sociale media jetlag' - Zaterdag 27 oktober 2018