Zomerleeskaart: lees heel de zomer door

1 juli 2019, 10:00 t/m 25 augustus 2019, 16:00 | Bibliotheek VANnU

urban exploring

Lees iedere dag 15 minuten en maak kans op leuke prijzen.

Haal de gratis Zomerleeskaart op in jouw bibliotheek. Lees iedere dag 15 minuten en kleur het boekje in dat bij de opdracht past. Iedere keer is er een andere opdracht. Lever deze volle kaart voor 25 augustus in bij de bieb en ontvang een traktatie.

Lezen stimuleren

Deze actie zorgt ervoor dat kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 12 jaar op een leuke manier gestimuleerd worden om iedere dag te lezen. En welk moment is nu beter dan in de zomervakantie elke dag een kwartiertje te lezen? Hopelijk plant dit een zaadje voor de toekomst en wordt lezen op deze manier een gewoonte voor ze.

WINACTIE

Post jouw foto dat je in een boek aan het lezen bent voor de Zomerleeskaart op Facebook. Tag in deze post Bibliotheek VANnU (www.facebook.com/biebvannu). De foto met de meeste likes op 25 augustus wint een prijs.