Kinderactiviteiten

Resultaat 1 - 10 (van 29)

• Gratis leren programmeren Bekijk details

Van 10:30 tot 12:30 | Medialab, Bibliotheek Roosendaal, Markt 54A

Elke laatste zaterdag van de maand kun je bij de CoderDojo Roosendaal gratis leren programmeren, 3D printen/ontwerpen, en nog veel meer.

za 25 jan

• Vaders voor Lezen - Oudenbosch Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | Sint Annaplein 3, Oudenbosch

Vaders & Opa's voor Lezen. Tijdens dit voorleesuurtje worden kinderen uitgenodigd om te luisteren naar de leuke verhalen van de vaders en opa's. Elke maand staat een ander verhaal centraal.

za 25 jan

• Astrid Reijman leest voor Bekijk details

Van 15:30 tot 17:00 | Bibliotheek Oudenbosch, Sint Annaplein 3

Tijdens de Nationale Voorleesdagen komt Astrid Reijman naar Bibliotheek Oudenbosch. Zij leest voor uit eigen werk én uit Moppereend, Prentenboek van het Jaar. De activiteit start om 15.30 en is speciaal voor alle kinderen tot 6 jaar.

ma 27 jan

• Peutervoorleesuurtje Roosendaal Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek Roosendaal, Markt 54a

Iedere laatste dinsdag van de maand wordt er van 10.00-11.00 uur voorgelezen aan peuters. Elke maand staat er een ander thema centraal.

di 28 jan

• Voorleesvoorstelling Wapperkids Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek Zevenbergen, Kasteelweg 3

In het kader van de Nationale Voorleesdagen geeft Wapperkids een voorleesvoorstelling in Bibliotheek Zevenbergen. De voorstelling is geschikt voor alle kinderen tot 6 jaar.

wo 29 jan

• Voorstelling Moppereend door Clown Li Bekijk details

Van 15:00 tot 16:30 | Bibliotheek Rucphen, Binnentuin 3

Tijdens de Nationale Voorleesdagen komt Clown Li langs in Bibliotheek Rucphen. Vanaf 15.00 leest ze het verhaal Moppereend voor, prentenboek van het jaar 2020. De interactieve voorstelling is geschikt voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar, entree is gratis.

wo 29 jan

• Bibliotheek on Tour: Vincent Corjanus in Oudenbosch Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Bibliotheek Oudenbosch, Sint Annaplein 3

Gedichtendag is hét poëziefeest van Nederland en Vlaanderen. Ieder jaar staat de poëzie een dag lang in het zonnetje, dit jaar is dat op 30 januari. Poëzieliefhebbers in Nederland en Vlaanderen organiseren die dag een grote diversiteit aan eigen poëzieactiviteiten. Met Gedichtendag gaat traditiegetrouw de Poëzieweek van start. Wij willen die dag natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan, en daarom komt dichter Vincent Corjanus langs in Zevenbergen, Oudenbosch en Roosendaal.

vr 31 jan

• Peutervoorleesuurtje Zevenbergen Bekijk details

Father reading to son on sofa Van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek Zevenbergen, Kasteelweg 3

Er wordt van 10.00-11.00 uur voorgelezen aan peuters. Sluit gratis aan met je (klein)kinderen.

za 01 feb

• Bibliotheek on Tour: Vincent Corjanus met gratis lunch Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Roosendaal, Markt 54a

Gedichtendag is hét poëziefeest van Nederland en Vlaanderen. Ieder jaar staat de poëzie een dag lang in het zonnetje, dit jaar is dat op 30 januari. Wij willen die dag natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan, en daarom brengt dichter Vincent Corjanus op zaterdag 1 februari een bezoek aan Bibliotheek Roosendaal. De ochtend wordt afgesloten met een gratis lunch.

za 01 feb

• Jeugdactiviteit: Gedichten op de stoep Bekijk details

Van 14:30 tot 16:00 | Bibliotheek Oudenbosch, Sint Annaplein 3

Op woensdag 5 februari gaan we creatief aan de slag met poëzie! Vanaf 14.30 uur maken we met stoepkrijt prachtige kunstwerken van een gedicht. Meedoen is gratis!

wo 05 feb