Blijf op de hoogte van al het bieb nieuws

Resultaat 51 - 53 (van 53)

• Servicepunt Tolberg sluit maar het bibliotheekwerk blijft

7 mei 2018

De functie van de bibliotheek is meer geworden dan alleen het uitlenen van boeken. Belangrijke speerpunten liggen op het gebied van het bestrijden van laaggeletterdheid en bevorderen van lezen en leesplezier, met name voor de jeugd. Een moderne centrale bibliotheek en het schoolbibliotheekwerk zijn dan ook belangrijke pijlers van de vernieuwde bibliotheek.

Bekijk details van Servicepunt Tolberg sluit maar het bibliotheekwerk blijft

• Vrijwilligers gezocht!

3 mei 2018

Bij Bibliotheek VANnU worden bepaalde werkzaamheden uitgevoerd door een team enthousiaste vrijwilligers. Wij zijn op verschillende locaties op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Bekijk details van Vrijwilligers gezocht!

• Walk&Talk: dé netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden

16 januari 2017

Op zoek naar (ander) werk? Daar kan je soms wel wat hulp bij gebruiken! De Walk&Talk is een gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Een plek waar je ervaringen kan uitwisselen én waar tijdens elke bijeenkomst een specifiek thema belicht wordt.

Bekijk details van Walk&Talk: dé netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden