Blijf op de hoogte van al het bieb nieuws

Resultaat 51 - 60 (van 90)

• Wijziging tarieven

30 november 2018

Per 1 januari 2019 gaan de tarieven van Bibliotheek VANnU omhoog. Dit doen we omdat het lage BTW-tarief wordt verhoogd. Het BTW-tarief was 6% en wordt in het nieuwe jaar 9%. Bibliotheek VANnU is BTW-plichtig en moet dus deze hogere BTW afdragen. Om inkomstenderving te voorkomen, is besloten de tarieven hierop aan te passen.

Bekijk details van Wijziging tarieven

• BoekStart viert 10-jarig bestaan

30 november 2018

Vind de Gouden Wikkel en win een verrassingspakket!

Bekijk details van BoekStart viert 10-jarig bestaan

• Groot Dictee der Nederlandse Taal keert terug

26 november 2018

Het Groot Dictee der Nederlandse Taal keert terug, ook in bibliotheek VANnU in Roosendaal. Doe live mee met de Radio 1 uitzending, gepresenteerd door Frits Spits en voorgelezen door Philip Freriks.

Bekijk details van Groot Dictee der Nederlandse Taal keert terug

• Opening Medialab Roosendaal

23 november 2018

Woensdag 21 november is het Medialab in de bibliotheek Roosendaal officieel geopend door middel van een 360 graden foto. We hebben meteen geleerd hoe deze techniek werkt. Met dank aan viditour.

Bekijk details van Opening Medialab Roosendaal

• Playlist Sinterklaas

17 november 2018

Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in het land!

Bekijk details van Playlist Sinterklaas

• Write for rights

12 november 2018

Na het zeer succesvolle Write for Rights-event afgelopen jaar van Amnesty International, gaat Nederland opnieuw massaal brieven schrijven voor mensen die groot onrecht is aangedaan. Ook in Roosendaal, Zevenbergen en Klundert wordt op 8 en 10 december volop geschreven.

Bekijk details van Write for rights

• Opening Medialab Roosendaal

4 november 2018

Het is feest! Het Medialab in Bibliotheek Roosendaal wordt geopend op woensdag 21 november om 14.00 uur.

Bekijk details van Opening Medialab Roosendaal

• Nederland Leest 2018: Voeding

26 oktober 2018

Het thema van 2018 is: voeding. Waarom Nederland Leest over eten? Omdat wij zijn wat we eten.

Bekijk details van Nederland Leest 2018: Voeding

• Vacature vrijwilligers coderdojo

25 oktober 2018

Maak jij het verschil? Word vrijwilliger in de bibliotheek. Bibliotheek VANnU is op zoek naar vrijwilligers die kinderen kunnen helpen met programmeren. Woensdag 21 november wordt het Medialab Roosendaal geopend. Een plek waar onder andere een CoderDojo wordt gestart.

Bekijk details van Vacature vrijwilligers coderdojo

• Kunst op de Kaart

12 oktober 2018

Vandaag wordt het project Kunst op de Kaart officieel geopend, in het kader van Roosendaal 750 jaar.

Bekijk details van Kunst op de Kaart