Blijf op de hoogte van al het bieb nieuws

Resultaat 51 - 60 (van 60)

• De Roosendaalse Gedichten Route

29 juni 2018

De Roosendaalse Gedichtenroute is officieel geopend. Iedereen kan nu zijn of haar eigen route bepalen en de gedichten beluisteren.

Bekijk details van De Roosendaalse Gedichten Route

• Webonderhoud

29 juni 2018

Onderhoud aan de online catalogus van de bibliotheek in de nacht van 2 naar 3 juli.

Bekijk details van Webonderhoud

• Tolberg opent haal- en brengpunt

25 juni 2018

Op maandag 25 juni opent het nieuwe haal- en brengpunt in Tolberg.

Bekijk details van Tolberg opent haal- en brengpunt

• Gezocht: Toppers Voor Lezen!

19 juni 2018

Bibliotheek VANnU is op zoek naar mensen die graag willen voorlezen aan kinderen in de wijken en dorpen. Op dit moment zoeken we mensen om voor te lezen in: Wouw (De Geerhoek), Tolberg (Kinderboerderij Minnebeek en Bergspil) en Kortendijk (Dijksteeke).

Bekijk details van Gezocht: Toppers Voor Lezen!

• De VakantieBieb

11 juni 2018

Vanaf 1 juli is de VakantieBieb er weer, hét zomercadeautje van de Bibliotheek. Met meer dan 30 e-books voor het hele gezin op smartphone of tablet. De VakantieBieb opent 1 juli. De VakantieBieb sluit op 31 augustus.

Bekijk details van De VakantieBieb

• 'Dit is wat we willen zijn'

5 juni 2018

Parrotia open als huiskamer van Roosendaal

Bekijk details van 'Dit is wat we willen zijn'

• Bibliotheek VANnU gaat cashless

11 mei 2018

Sinds 1 juni zijn onze vestigingen volledig cashless. Dit betekent dat wij geen contante betalingen meer verwerken.

Bekijk details van Bibliotheek VANnU gaat cashless

• Servicepunt Tolberg sluit maar het bibliotheekwerk blijft

7 mei 2018

De functie van de bibliotheek is meer geworden dan alleen het uitlenen van boeken. Belangrijke speerpunten liggen op het gebied van het bestrijden van laaggeletterdheid en bevorderen van lezen en leesplezier, met name voor de jeugd. Een moderne centrale bibliotheek en het schoolbibliotheekwerk zijn dan ook belangrijke pijlers van de vernieuwde bibliotheek.

Bekijk details van Servicepunt Tolberg sluit maar het bibliotheekwerk blijft

• Vrijwilligers gezocht!

3 mei 2018

Bij Bibliotheek VANnU worden bepaalde werkzaamheden uitgevoerd door een team enthousiaste vrijwilligers. Wij zijn op verschillende locaties op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Bekijk details van Vrijwilligers gezocht!

• Walk&Talk: dé netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden

16 januari 2017

Op zoek naar (ander) werk? Daar kan je soms wel wat hulp bij gebruiken! De Walk&Talk is een gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Een plek waar je ervaringen kan uitwisselen én waar tijdens elke bijeenkomst een specifiek thema belicht wordt.

Bekijk details van Walk&Talk: dé netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden