Blijf op de hoogte van al het bieb nieuws

Resultaat 1 - 10 (van 66)

• Bibliotheek VANnU gaat cashless

11 mei 2018

Vanaf 1 juni zullen onze vestigingen volledig cashless gaan. Dit betekent dat wij vanaf juni geen contante betalingen meer zullen verwerken.

Bekijk details van Bibliotheek VANnU gaat cashless

• Charles Groenhuijsen te gast in Parrotia

16 april 2018

Literaire stichting De Witte Roos presenteert: Een lezing van Charles Groenhuijsen op woensdag 23 mei. Reserveer uw kaarten nu!

Bekijk details van Charles Groenhuijsen te gast in Parrotia

• Cursus van de maand mei: Sociale psychologie

14 mei 2018

Wil je weten hoe de gedachtes, gevoelens en het gedrag van mensen worden beïnvloed door anderen? Tijdens de cursus Sociale psychologie leer je over interactie tussen mensen en tussen groepen.

Bekijk details van Cursus van de maand mei: Sociale psychologie

• Servicepunt Tolberg sluit maar het bibliotheekwerk blijft

7 mei 2018

De functie van de bibliotheek is meer geworden dan alleen het uitlenen van boeken. Belangrijke speerpunten liggen op het gebied van het bestrijden van laaggeletterdheid en bevorderen van lezen en leesplezier, met name voor de jeugd. Een moderne centrale bibliotheek en het schoolbibliotheekwerk zijn dan ook belangrijke pijlers van de vernieuwde bibliotheek.

Bekijk details van Servicepunt Tolberg sluit maar het bibliotheekwerk blijft

• Bibliotheekservicepunt Schijf sluit haar deuren

4 mei 2018

Vanaf dinsdag 1 mei is het servicepunt in D’n Hoge Dries gesloten.

Bekijk details van Bibliotheekservicepunt Schijf sluit haar deuren

• Glansrijk slagen? Dat kan met hulp van onze bibliotheek

4 mei 2018

Middelbare scholieren die zonder afleiding willen studeren, kunnen de komende weken weer terecht bij Bibliotheek VANnU.

Bekijk details van Glansrijk slagen? Dat kan met hulp van onze bibliotheek

• Vrijwilligers gezocht!

3 mei 2018

Bij Bibliotheek VANnU worden bepaalde werkzaamheden uitgevoerd door een team enthousiaste vrijwilligers. Wij zijn op verschillende locaties op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Bekijk details van Vrijwilligers gezocht!

• Foto-expositie in Bibliotheek Roosendaal

1 mei 2018

In de meimaand is een fotoserie met thema reizen van Frans Peeters gratis te bezichtigen in Bibliotheek Roosendaal. U ziet reisportretten van Peeters' reizen naar onder andere Tanzania, Gambia, Ecuador en de Galapagos.

Bekijk details van Foto-expositie in Bibliotheek Roosendaal

• Openingstijden Taalpunten

25 april 2018

Sommige Taalpunten zijn op bepaalde data gesloten. Wij informeren u graag!

Bekijk details van Openingstijden Taalpunten

• Kunstuitleen terug in Roosendaal

24 april 2018

Vanaf 20 april is de kunstuitleen terug in Roosendaal. Niet zoals voorheen met een uitgebreide collectie kunstwerken, maar met een informatiepunt aan de balie van onze centrale vestiging.

Bekijk details van Kunstuitleen terug in Roosendaal