Blijf op de hoogte van al het bieb nieuws

Resultaat 1 - 10 (van 42)

• Boeren, burgers en buitenlui - een historische belevenislezing door Manon Henzen

26 juli 2017

Op zondag 17 september 2017 geeft Manon Henzen van Historisch Kookatelier Eetverleden een lezing over Boeren, burgers en buitenlui. Deze lezing wordt gehouden in de sfeervolle bibliotheek Bruno Ernst, gehuisvest in het historische pand van Tivoli aan het Jezuïetenplein in Oudenbosch.

Bekijk details van Boeren, burgers en buitenlui - een historische belevenislezing door Manon Henzen

• Nieuwe cursus in Coffeecorner De Huiskamer

26 juli 2017

In het najaar van 2017 start Coffeecorner De Huiskamer in Roosendaal, in samenwerking met Jan H. Naafs, een nieuwe cursus Evolutieleer. De cursus is bedoeld voor ieder die belangstelling heeft voor de Evolutieleer en daar meer over wil weten.

Bekijk details van Nieuwe cursus in Coffeecorner De Huiskamer

• Human Library in Parrotia

19 juli 2017

Maakt u deel uit van een organisatie die opkomt voor de belangen van een bepaalde groep? Heeft deze groep te maken met vooroordelen? Kent u iemand uit deze doelgroep die de groep wil vertegenwoordigen? Heeft u een levensverhaal dat leest als een boek? Heeft u te maken met vooroordelen vanuit uw omgeving?

Bekijk details van Human Library in Parrotia

• Ga met korting naar de Tuindagen van Beervelde

12 juli 2017

De Tuindagen van Beervelde is een grote tuinbeurs in België: de topper van België onder de tuinevenementen. Bibliotheekleden krijgen € 4,00 korting op de entreeprijs van € 12,00 met het vertonen van de bibliotheekpas.

Bekijk details van Ga met korting naar de Tuindagen van Beervelde

• Oproep aan dichters

5 juli 2017

Om te komen tot een poëtische stadswandeling door Roosendaal roept de vierde stadsdichter van Roosendaal Eric van Deelen alle Roosendaalse dichters op gedichten bij hem in te leveren die over (een stukje) Roosendaal gaan.

Bekijk details van Oproep aan dichters

• Summerschool in Parrotia

5 juli 2017

Have fun in the sun! Het einde van het schooljaar is in zicht. Bent u nog op zoek naar een leuke zomeractiviteit voor uw zoon of dochter?

Bekijk details van Summerschool in Parrotia

• Özcan Akyol in Parrotia

23 juni 2017

Op 21 september geeft Özcan Akyol een lezing in Parrotia. Komt u ook?

Bekijk details van Özcan Akyol in Parrotia

• Nieuwe openingstijden bibliotheek Rucphen

14 juni 2017

Vanaf maandag 3 juli veranderen de openingstijden van de bibliotheek van Rucphen. U kunt nu vijf dagen in de week bij de bibliotheek terecht.

Bekijk details van Nieuwe openingstijden bibliotheek Rucphen

• Terugblik netwerkbijeenkomst leescoördinatoren

9 juni 2017

Woensdag 31 mei was het zo ver, de netwerkbijeenkomst voor leescoördinatoren en andere geïnteresseerden van Bibliotheek VANnU. Deze keer mochten we gebruik maken van de ruimtes van KPO de Vlindertuin te Roosendaal.

Bekijk details van Terugblik netwerkbijeenkomst leescoördinatoren

• Bekijk de nieuwe leeskringcatalogus

7 juni 2017

De leeskringcatalogus van 2017-2018 staat online!

Bekijk details van Bekijk de nieuwe leeskringcatalogus