Vacatures vrijwilligerswerk bibliotheek

Gepubliceerd op: 6 juli 2018 12:00

Wordt u onze nieuwe gastvrouw of -heer?

Bibliotheek VANnU is nu meer dan ooit een prachtige ontmoetingsplek. Er vinden veel interessante activiteiten, ontmoetingen, cursussen, workshops, tentoonstellingen plaats. We willen voor iedereen de huiskamer van de stad zijn en daar hebben we u bij nodig.

Zorgt u graag voor een hartelijk welkom?
Om ervoor te zorgen dat onze klanten en bezoekers zich ook echt thuis voelen, zoeken wij vrijwilligers die hen ontvangen en wegwijs maken. Ook vragen we de vrijwilligers om klanten te helpen bij het reserveren, lenen en verlengen van boeken met de computer.
Werkt u graag in een eigentijdse inspirerende omgeving en zit gastvrijheid in uw genen?

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten in uw bibliotheek, krijgt u te horen en kunt u ervaren wat het nu eigenlijk allemaal inhoudt:
Dinsdag 21 augustus 2018, Bibliotheek Zevenbergen, vanaf 14.30 uur.
Donderdag 23 augustus 2018, Bibliotheek Oudenbosch, vanaf 14.30 uur.
Maandag 27 augustus 2018, Centrale Bibliotheek te Roosendaal, vanaf 14.30 uur.

U kunt zich vooraf hiervoor aanmelden door het sturen van een berichtje aan d.vissers@bibliotheekvannu, o.v.v. uw naam, uw telefoonnummer en de locatie waar u aanwezig zult zijn.

Kijk op https://www.bibliotheekvannu.nl/nieuws-en-agenda/vacatures-vrijwilligerswerk/vrijwilligers-bibliotheekwerk-kernvestigingen.html voor de vacaturebeschrijving.