Boekenborrel

Gepubliceerd op: 17 september 2019 09:00

taalcafe zevenbergen gemeente moerdijk

In aanloop naar de Kinderboekenweek worden leerkrachten uitgenodigd voor de jaarlijkse Boekenborrel (voorheen: het Juffenfeest) bij Boekhandel Het Verboden Rijk in Roosendaal, in samenwerking met Bibliotheek VANnU.

De boekhandel is deze avond speciaal voor leerkrachten geopend. Samen met diverse gasten zullen we ideeën en lestips delen, om te werken met bekroonde kinderboeken en aan de slag te gaan met de Kinderboekenweek. Die is dit jaar van 2 t/m 13 oktober en het motto is Reis mee.

Bovendien komt kinderboekenschrijver Gerard van Gemert langs. Hij schreef al tientallen kinderboeken, waarin sport vrijwel altijd een belangrijke rol speelt.

Wat: Boekenborrel
Wanneer: donderdag 19 september
Tijd: 19.30 tot ±21.30 uur
Waar: Boekhandel Het Verboden Rijk, Passage 37-39, 4701 AN Roosendaal
(De ingang aan de Nieuwe Markt is die avond voor u geopend. Parkeergarage Nieuwe Markt is vlakbij.)

De boekenborrel is gratis toegankelijk. (Drankjes in de pauze zijn voor eigen rekening.) Neem gerust uw collega’s mee. Aanmelden kan via de website van het Verboden Rijk: https://www.libris.nl/hetverbodenrijk-roosendaal/activiteiten-tekst/september/boekenborrel-met-gerard-van-gemert/