Gratis cursus Digisterker

Gepubliceerd op: 7 februari 2018 12:00

Gratis beginnerscursus Werken met de elektronische overheid in bibliotheek Roosendaal.

Wilt u leren hoe u gebruik kunt maken van digitale (overheids)diensten van bijvoorbeeld de gemeente? Het aanvragen van huurtoeslag, doorgeven van een verhuizing, aanvragen van een identiteitsbewijs, informatie over uw AOW of het zoeken van werk gaat steeds meer digitaal. Vindt u het lastig om met de websites van de overheid te werken of uw DigiD te gebruiken?

De gratis cursus Digisterker bij Bibliotheek VANnU helpt u op weg. De cursus bestaat uit drie dagdelen van twee uur. De data zijn:

• 5 maart 2018
  • 19 maart 2018
  • 26 maart 2018

Van 10:00-12:00 uur in de Bibliotheek, Markt 54A in Roosendaal.
Aanmelden bij: i.vanboven@bibliotheekvannu.nl of telefonisch via (0165) 552080

Digisterker is bedoeld voor mensen die al een beetje met internet kunnen omgaan: u kunt werken met een toetsenbord en muis, u heeft een emailadres en thuis internet.

U hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.