Een eenzaam kind is niet hip

Gepubliceerd op: 26 september 2018 12:00

zitten is het nieuwe roken

Seminar gezonde leefstijl door DrSultantalks

Zie jij weleens een kind alleen in de speeltuin? Een kind dat jou droevig aankijkt. Een kind dat altijd stil is. Wat doe jij als je een kind ziet dat niet beweegt?
Wat doe jij als je een kind ziet dat gepest wordt op school of via WhatsApp en facebook? Wat doe jij als je als ouder te laat thuiskomt en geen zin hebt om te spelen. Dat je zo druk bent met je werk en zelfs geen tijd hebt om je kind te knuffelen.

Een eenzaam kind is niet hip! Een eenzaam kind is niet cool!

Een kind hoort kind te zijn, lekker te spelen met vrienden en familie. Ieder kind behoort tot de maatschappij en dient betrokken te worden door familie en vrienden en mensen van de maatschappij.

Kom daarom in beweging en discussieer mee hoe we de symptomen van eenzaamheid herkennen en wat we er samen aan kunnen doen! Laten we er samen voor zorgen dat ieder kind in beweging is en ook blijft voor een gezond Nederland.

Samen met kinderarts Sultan Duyar en JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht) organiseren wij #drsultantalks interactieve discussieavonden. Daarin wordt gesproken over hedendaagse gezondheidsthema’s met nadruk op een gezonde leefstijl, beweging en zorg.

Alle aanwezigen (ouders en jongeren) kunnen met hun telefoon/ipad reageren op stellingen en vragen. We hebben een quiz en natuurlijk een prijsuitreiking met prachtprijzen zoals een gesigneerd voetbalshirt van Ajax voetballer Hakim Ziyech, gesigneerde bokshandschoenen van Rico Verhoeven, een waardebon van Mervosport en een familie dinerbon van Meram Restaurant. Bovendien blijven we niet in de luie stoel zitten maar gaan we ook aan de slag met een personal Trainer.

Benieuwd? Zin om mee te praten? Mee te doen? Een fantastische prijs in de wacht te slepen of alleen te luisteren? Meld je dan snel aan! Let op! Het aantal plaatsen is beperkt.

Waar: Bibliotheek VANnU, Markt 54, Roosendaal
Wanneer: Vrijdag 5 oktober
Tijdstip: 19:00-20.00 (inloop 18.30 uur)
Gratis entree

Heb je niets met eenzaamheid? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte, want later volgen nog:

  • 3 x D (Dik, Dom en Druk) de sociale media jetlag Zaterdag 27 oktober 2018
  • Thuiszittende kinderen met autisme is niet OK Vrijdag 9 november 2018