Expositie 'Van dissociaties naar depressie'

Gepubliceerd op: 11 december 2018 17:00

sarike gaillard

Gedurende de maand januari is de expositie met kunstwerken van Sarike Gaillard gratis te bekijken in Bibliotheek VANnU Roosendaal.

Na de geboorte van Sarike Gaillard's zoon Amic vorig jaar, werd zij langzaam depressief. In haar jeugd ondervond ze allerlei problemen die resulteerden in paniekaanvallen waarbij niemand contact met Sarike kon maken. Ook buiten deze aanvallen was ze vaak afwezig:  ze leefde in een eigen ‘droomwereld’.
Na de geboorte van haar zoon is ze hard aan de slag gegaan en na ruim zes maanden gaat het goed met Sarike. Zij geniet van haar jonge zoon en het gezin.

Deze reeks schilderijen heeft Sarike vanuit haar gevoel tijdens deze zware periode gemaakt. Ze staan voor de rollercoaster aan emoties die haar vaak overvielen.

Kom naar Bibliotheek VANnU, Markt 54A, Roosendaal om haar kunstwerken gedurende de maand januari te bekijken tijdens onze openingstijden.
De officiële opening is op 12 januari van 15:00 en 17:00 uur.