Ga met korting naar de Tuindagen van Beervelde

Gepubliceerd op: 12 juli 2017 09:47

Beervelde

De Tuindagen van Beervelde is een grote tuinbeurs in België: de topper van België onder de tuinevenementen. Bibliotheekleden krijgen € 4,00 korting op de entreeprijs van € 12,00 met het vertonen van de bibliotheekpas.

Beervelde’ is de ontmoetingsplaats voor alle tuinvrienden en een ongekende gelegenheid om met een groot aantal topkwekers in contact te komen. Gelegen op een van de mooiste privédomeinen in Oost-Vlaanderen, het hart van de Belgische sierteelt, bieden 230 zorgvuldig geselecteerde exposanten het beste van wat er op het gebied van planten en tuinen te vinden is. De combinatie met decoratie, antiek, ambachten, kinderanimatie, workshops, demonstraties en culinaire hoogstandjes zorgen voor een harmonieuze totaalbeleving.

Thema
Tekenend aan ‘Beervelde’ is het thema dat aan elke editie gegeven wordt. Dit najaar worden de “Paddenstoelen” in de kijker gezet. Heel opmerkelijk is de manier waarop ook talrijke exposanten rond het thema hun stand creatief inrichten. Organisatoren en standhouders bundelen de krachten om er samen een prachtige en unieke beleving van te maken.‘Beervelde’, bekend tot ver buiten onze landgrenzen, is vooral het feest van de tuin, een gezellige uitstap in een stukje prachtige natuur met de hele familie of vrienden en genieten van een natje en een droogje.

Info en online ticketverkoop op www.parkvanbeervelde.be.

Algemene informatie:
Data:         vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 oktober 2017 van 10.00 tot 17.00
Entree:     € 10 voorverkoop via www.parkvanbeervelde.be
                € 12 aan de kassa p.p.
                € 8 per persoon voor groepen van minimum 25 personen (+ 2 tickets gratis)

Op vertoon van uw bibliotheekpas krijgt u € 4,00 korting!

Inbegrepen: entree, parking, catalogus, plantencrèche en vervoer van de planten tot aan de straat.

Gratis voor kinderen tot en met 14 jaar
Honden aan de leiband zijn toegelaten
Gratis parking in grote weiden

Waar: Via de E17 (Kortrijk-Antwerpen), 2 km van uitrit 11, richting Lochristi