Glansrijk slagen mede dankzij Bibliotheek VANnU

Gepubliceerd op: 1 mei 2019 16:00

Ze komen er weer aan: de eindexamens. Een spannende periode waarin je je concentratie hard nodig hebt. Toevallig vind je dat bij de Bibliotheek.

Concentratie

Het is niet altijd vanzelfsprekend om je goed te kunnen concentreren. Je wordt thuis toch vaak afgeleid, bijvoorbeeld door je zusje dat nét weer te hard muziek aan het luisteren is. Of je gaat dingen verzinnen om maar niet te hoeven leren.

Fijne studeerplek

Een rustige en fijne werkplek buitenshuis maakt dat je je beter kunt concentreren. Je leert makkelijker! In de Bibliotheek heb je rust aan je hoofd en om je heen. Dus grote kans dat je er daardoor beter in slaagt om lekker te leren en om daardoor uiteindelijk goed te slagen.

Voordelen

Studeren in de Bibliotheek heeft veel voordelen. Er is rust en ruimte en je kunt er afspreken met klasgenoten en vrienden. Er zijn ook andere voordelen:
• Rust en ruime studeerplekken
• Dé plek om af te spreken met klasgenoten en vrienden
• Gratis Wifi
• Oefen met examenbundels uit de bieb
• Printen en kopiëren

Heel veel succes met blokken. Straks heb je dat felbegeerde papiertje in handen en is het tijd voor feest!