Groot Dictee der Nederlandse Taal keert terug

Gepubliceerd op: 26 november 2018 12:00

zitten is het nieuwe roken

Doe live mee aan het Groot Dictee der Nederlandse Taal in jouw bibliotheek.

15 december 2018

Op 15 december doet Bibliotheek VANnU mee aan het Groot Dictee der Nederlandse Taal. De gedachte is dat iedereen in Nederland aan het Dictee mee kan doen, thuis of in een bibliotheek in de buurt. Het programma wordt live wordt uitgezonden op NPO Radio 1 en is ook te volgen met beeld.

Meedoen kan thuis en in verschillende bibliotheken in het land, waaronder Bibliotheek VANnU in Roosendaal en Oudenbosch!

Schrijver en taalkundige Wim Daniƫls schreef het Groot Dictee 2018, Frits Spits presenteert vanuit de Bibliotheek in Haarlem en Philip Freriks leest voor. Het dictee krijgt een nieuwe impuls, omdat het de deelnemers de kans moet geven hun kennis en begrip van de taal te etaleren.

Winactie

Doe mee in onze bibliotheek en maak kans op een gratis jaarabonnement Voordelig Ontdekken. Onder de winnaars worden 5 abonnementen verloot (in Roosendaal en in Oudenbosch)!

Waar: Bibliotheek VANnU, Markt 54, Roosendaal
Bibliotheek Oudenbosch, Sint Annaplein 3

Wanneer: zaterdag 15 december 2018
Tijdstip: 10:30-13:30u (uiterlijk aanwezig om 10:45u)