Human Library in Parrotia

Gepubliceerd op: 19 juli 2017 15:24

Facebook evenement

Maakt u deel uit van een organisatie die opkomt voor de belangen van een bepaalde groep? Heeft deze groep te maken met vooroordelen? Kent u iemand uit deze doelgroep die de groep wil vertegenwoordigen? Heeft u een levensverhaal dat leest als een boek? Heeft u te maken met vooroordelen vanuit uw omgeving?

Op vrijdag 3 november vindt de eerste Human Library Roosendaal plaats. De Human Library wil een verbinding maken tussen mensen die vooroordelen hebben ervaren en mensen die verder willen kijken dan hun vooroordelen. Met de Human Library worden bestaande denkbeelden uitgedaagd en mogelijk gebroken. Dit alles op een informele manier en met humor.

Wilt u deze gelegenheid gebruiken om uw verhaal te vertellen? Dan bent u het levende boek dat wij zoeken!

Aanmelden

Meld u aan via humanlibrary@bibliotheekvannu.nl. Heeft u een vraag? Stuur een mail met uw vraag en we nemen contact met u op. De laatste dag waarop een levend boek zich in kan schrijven voor deze editie van de Human Library Roosendaal is 17 september. Wilt u de Human Library Roosendaal volgen, like onze Facebookpagina.

Human Library Roosendaal wordt mede mogelijk gemaakt door bibliotheek VANnU, Balans in Project en gemeente Roosendaal.