Informatiebijeenkomst start leesgroepen in Zevenbergen

Gepubliceerd op: 26 januari 2018 10:54

leesgroep zevenbergen

Wilt u mooie (literaire) boeken lezen, daarover inspirerende gesprekken voeren en nieuwe mensen ontmoeten? Op maandag 26 februari om 14.00 uur is er in Bibliotheek VanNU in Zevenbergen een informatiebijeenkomst over de oprichting van nieuwe leesgroepen literatuur, geschiedenis en kunstgeschiedenis.

De informatiebijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia, samen met de bibliotheek. De leesgroep kiest uit een door deskundigen van Senia opgestelde boekenlijst met hedendaagse Nederlandse en vertaalde literatuur, geschiedenis en kunstgeschiedenis. De groep bespreekt 6 à 7 boeken per jaar.

Senia-leesgroepen bespreken de boeken aan de hand van leeswijzers met discussievragen die het gesprek in de leesgroep houvast bieden. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl

Wie belangstelling heeft is welkom op:
Wanneer: maandag 26 februari
Adres: Bibliotheek Zevenbergen, Kasteelweg 3

De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend. Na een informatief gedeelte worden er praktische afspraken gemaakt met mensen die in de nieuwe leesgroep willen stappen. U mag zich aanmelden bij Stichting Senia, via e-mail info@senia.nl.