Met korting naar het Tongerlohuys

Gepubliceerd op: 3 juli 2019 12:30

In de zomervakantie (van 8 juli t/m 18 augustus) kun je als lid van Bibliotheek VanNu gebruik maken van een leuke korting in het Tongerlohuys.

Met jouw bibliotheekpas krijg je 20% korting op een entreeticket voor de tentoonstelling 'Verhalen van oorlog en vrijheid'. Een kaartje kost dan 4 euro in plaats van 5 euro, inclusief een kopje thee of koffie.

Tijdens de tentoonstelling komen verhalen tot leven in een aangrijpende expositie over de oorlogsjaren in Roosendaal. Het Erfgoedcentrum heeft ooggetuigen en nabestaanden uitgenodigd om hun verhalen met hen te delen zodat deze voorgoed bewaard kunnen blijven. In de tentoonstelling wordt gebruik gemaakt van film, foto, geluid en het geschreven woord bij het vertellen van deze ruim vijftig persoonlijke verhalen.

Voor meer informatie over de expositie verwijzen wij je graag door naar de webiste van het Tongerlohuys www.tongerlohuys.nl