Medialab in het nieuws

Gepubliceerd op: 26 juli 2018 09:00

De filmmakers van het Medialab Zomerprogramma staan in de krant!

De krant kwam langs tijdens de workshop 'stopmotion met lego' en heeft daar een mooi verslag van gemaakt. Ook de eindresultaten van de filmmakers staan online.

Stopmotion met Lego

Ontwikkelingen Medialab Roosendaal

De eerste Medialab-activiteiten worden getest deze zomer. Het Medialab is er nog niet, maar in het najaar wordt het Medialab daadwerkelijk ingericht op de eerste verdieping van de Bieb. Dit dankzij de subsidie die is toegekend door Rabobank Zuid-West Brabant!

Voor als je het gemist hebt, er staan nog drie activiteiten op de agenda:

Medialab zomerprogramma

• Gratis leren programmeren

Elke laatste zaterdag van de maand kun je bij de CoderDojo Roosendaal gratis leren programmeren, 3D printen/ontwerpen, en nog veel meer.

zaterdag 26 oktober 2019, van 10:30 tot 12:30

zaterdag 30 november 2019, van 10:30 tot 12:30