Kinderworkshops Medialab in Bibliotheek Roosendaal

Gepubliceerd op: 8 juli 2018 09:00

Tijdens de zomervakantie organiseert Bibliotheek VANnU in Roosendaal een jeugdprogramma om kinderen kennis te laten maken met en te leren van nieuwe media.

Tijdens de zomer zijn kinderen iedere dinsdag van 10 tot 12 uur welkom om gratis deel te nemen aan een leuke workshop. Ze kunnen spelen met media, van dansen tot programmeren en zelfs vlogs maken. Kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 15 jaar zijn van harte welkom om zich op te geven voor het volgen van een leuke workshop deze zomer.

Entree is gratis, maar wij vragen wel of ouders hun kinderen vooraf willen opgeven. Elke activiteit heeft een andere leeftijdscategorie, zo is er een workshop voor iedereen. Het volledige zomerprogramma en het aanmelden voor de workshops vindt u op: https://www.bibliotheekvannu.nl/medialab.html

Iedere dinsdag tijdens de zomervakantie (10 juli t/m 14 augustus 2018)
10:00-12:00 uur
Gratis entree