Medialab in het nieuws

Gepubliceerd op: 26 juli 2018 09:00

De filmmakers van het Medialab Zomerprogramma staan in de krant!

De krant kwam langs tijdens de workshop 'stopmotion met lego' en heeft daar een mooi verslag van gemaakt. Ook de eindresultaten van de filmmakers staan online.

Stopmotion met Lego

Ontwikkelingen Medialab Roosendaal

De eerste Medialab-activiteiten worden getest deze zomer. Het Medialab is er nog niet, maar in het najaar wordt het Medialab daadwerkelijk ingericht op de eerste verdieping van de Bieb. Dit dankzij de subsidie die is toegekend door Rabobank Zuid-West Brabant!

Voor als je het gemist hebt, er staan nog drie activiteiten op de agenda:

Medialab zomerprogramma

• Workshop LEGO Mindstorms

Arnold Marcusse komt langs in het Medialab en geeft een workshop LEGO Mindstorms. Leer hoe je een EV3 robot opdrachten geeft.

woensdag 6 maart 2019, van 10:00 tot 12:00

Bekijk details van Workshop LEGO Mindstorms

• CoderDojo

Tijdens een CoderDojo ontmoet je deelnemers met dezelfde interesses. Onderling deel je je kennis met elkaar en maak je nieuwe dingen.

vrijdag 8 maart 2019, van 14:00 tot 16:00

Bekijk details van CoderDojo