Meneer de Uil in Rucphen

Gepubliceerd op: 11 juni 2019 12:00

Meneer de Uil verhuist naar Bibliotheek Rucphen.

Meneer de Uil, bekend van de Fabeltjeskrant en voorheen woonachtig in de PLUS Supermarkt in Rucphen, verhuist woensdag 12 juni om 13.00 uur naar Bibliotheek VANnU in Rucphen.

In de bieb wordt deze eregast ontvangen door de wethouders Suzanne Breedveld- de Ruiter & Laura Matthijssen. Samen met Finette, Voorleeskampioen van de gemeente Rucphen, verzorgen ze een warm welkom.

Kom je ook?

Meneer de Uil geeft het startsein voor een gloednieuwe editie van de Fabeltjeskrant. De jongste kijkbuiskinderen kunnen kleurplaten voor deze krant aanleveren. De oudere kinderen kunnen hun eigen nieuwsbericht schrijven over wat er zich vandaag afspeelt in het Grote Dierenbos.

Lever deze foto’s en artikelen in bij de hoofdredactie: de balie van Bibliotheek Rucphen. Dit kan tot en met woensdag 26 juni. Onze ‘redactie’ verzamelt alles en hangt dit op in de bieb.

Welke ‘fabeltjeskrantjournalisten’ er met de prijs vandoor gaan, dat wordt bekend gemaakt op zaterdag 29 juni tijdens de Voorleesverrassing, de voorleesactiviteit mét Meneer de Uil en bekende figuren uit de Fabeltjeskrant. Dit wordt georganiseerd in samenwerking met De VoorleesExpress.