Online cursussen stoppen

Gepubliceerd op: 24 december 2018 15:45

De online cursussen van de Online Bibliotheek stoppen per 1 januari 2019.

Per 1 januari 2019 stopt de online Bibliotheek met de cursussen. Dit betekent dat je in 2019 helaas geen nieuwe cursus meer kunt starten.

De Online Bibliotheek vermeldt op haar website: "De cursussen waren de afgelopen twee jaar een proef. Het niveau en de onderwerpen bleken echter niet goed aan te sluiten bij onze grootste groep cursisten. Helaas hebben we geen aanbieders gevonden die tegen een redelijke prijs cursussen van een hoger niveau en over de gevraagde onderwerpen kunnen aanbieden."

Mocht je in 2018 een cursus gestart zijn, dan kan je deze gewoon afmaken in 2019. Heb je nog een tegoed van de cursussen van 2018? Zorg dan dat je voor het einde van dit jaar nog invult welke je wilt doen. Heel 2019 heb je dan nog de tijd om deze cursus af te maken.