Opening Medialab Roosendaal

Gepubliceerd op: 23 november 2018 09:59

Woensdag 21 november is het Medialab in de bibliotheek Roosendaal officieel geopend door middel van een 360 graden foto. We hebben meteen geleerd hoe deze techniek werkt. Met dank aan viditour.

360 graden foto

Via de deze link kun je de 360 graden openingsfoto bekijken. Was je erbij? Heb je jezelf al gespot op de 360 graden foto?  

Komende activiteiten

De opening was een mooi feestje. Met heel veel dank aan:

Viditour, CG-Graphics, Rabobank Zuidwest-brabant, Brigitte Jacobs, Bas Huijps en Philip Meesters. 

Dit is het startpunt om te bouwen aan een Medialab programma met activiteiten voor kinderen en volwassenen. Dit kunnen en willen we niet alleen opbouwen, daar hebben we hulp voor nodig van experts, specialisten, vakidioten. Het Medialab biedt een platform om kennis over media en techniek bij elkaar te brengen en te delen. Wil je meedoen of heb je vragen? Neem contact op met Joëlle Bakx, programmamaker nieuwe media, j.bakx@bibliotheekvannu.nl.  

Deze week ontvangen we nog een aantal klassen in het Medialab voor het groepsbezoek 'De robot onder de duim'. Vrijdag 23 november om 16.00 uur kun je nog meedoen aan de workshop hologram maken. En we starten zeer binnenkort met een coderdojo. De datum volgt zo snel mogelijk.  

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er plaatsvindt in het Medialab?