Oproep aan dichters

Gepubliceerd op: 5 juli 2017 13:42

Om te komen tot een po√ętische stadswandeling door Roosendaal roept de vierde stadsdichter van Roosendaal Eric van Deelen alle Roosendaalse dichters op gedichten bij hem in te leveren die over (een stukje) Roosendaal gaan.

Tot 1 november 2017 zal Eric de gedichten verzamelen om dan tot een selectie te komen van gedichten die een rol in de wandeling gaan spelen. De doelstelling is zoveel mogelijk verschillende dichters te betrekken bij dit project.

Op de Gedichtendag 25 januari 2018 zal er een bijeenkomst georganiseerd worden in Bibliotheek VANnU. Tijdens deze bijeenkomst wordt bekend gemaakt welke dichters met welk gedicht in de wandeling worden opgenomen.

De dichters moeten wonen of hebben gewoond in de gemeente Roosendaal. Leeftijd speelt geen enkele rol. Aan de gedichten zijn geen voorwaarden, maar moeten wel passen op 1 x A4.

Dichters van de gemeente Roosendaal : grijp deze kans om deel uit te maken van dit unieke project!

Men kan de gedichten inleveren per email op het volgende emailadres : stadsdichter@bibliotheekvannu.nl.

Namens Eric van Deelen en Bibliotheek VANnU: succes met dichten!