Roosendaals Treffen afgelast

Gepubliceerd op: 22 september 2018 09:00

VakantieBieb

In verband met de slechte weersverwachting is helaas het Roosendaals Treffen afgelast.

Ook Parrotia zou haar deuren openen op zondag 23 september tijdens het Roosendaals Treffen, het evenement om kennis te maken met verenigingen en instellingen uit Roosendaal. Helaas is er besloten om het Roosendaals Treffen af te lasten in verband met de weersverwachtingen.

Huiskamer van Roosendaal

Parrotia en Bibliotheek VANnU zullen daarom op zondag in verband met de afgelasting gesloten zijn. Het vrijwilligersontbijt gaat echter wel door.

Wil jij desondanks kennismaken met Bibliotheek VANnU of ons vernieuwde pand, de Huiskamer van Roosendaal? Stap dan eens binnen tijdens de reguliere openingstijden van Bibliotheek VANnU. Onze medewerkers helpen je graag op weg of leggen je uit waar wij als bibliotheek voor staan en wat je allemaal in onze bibliotheek kan doen.