Seminar gezonde leefstijl

Gepubliceerd op: 24 augustus 2018 12:40

zitten is het nieuwe roken

Kom ook in beweging! Wat doe je als jouw kind het liefst binnen zit achter de tv in plaats van buiten lekker ravotten? Wat doe je wanneer de hand van je kind is vergroeid met zijn smartphone?

'Zitten is het nieuwe roken' door DrSultantalks

DrSultantalks gaat met dit soort vragen aan de slag. Kinderarts Sultan Duyar, Bibliotheek VANnU Roosendaal, JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) en GGD West-Brabant organiseren gezamenlijk een aantal interactieve discussieavonden. Daarin komen hedendaagse gezondheidsthema’s aan bod met nadruk op een gezonde leefstijl, beweging en zorg.

De eerste discussieavond is op vrijdag 14 september 2018 met als thema ‘Zitten is het nieuwe roken’. Benieuwd? Zin om mee te praten, mee te doen, een fantastische prijs in de wacht te slepen of alleen te luisteren? Meld je dan snel aan. Let op: het aantal plaatsen is beperkt!

Locatie: theaterzaal Parrotia Bibliotheek VANnU, Markt 54 Roosendaal
Wanneer: vrijdag 14 september van 19:00 tot 20:00 uur (inloop vanaf 18:30)
Doelgroep: ouders en kinderen vanaf 10 jaar
Entree: gratis