Foto-expositie in Bibliotheek Roosendaal

Gepubliceerd op: 1 mei 2018 10:00

Senia

In de meimaand is een fotoserie met thema reizen van Frans Peeters gratis te bezichtigen in Bibliotheek Roosendaal.

De prachtige reisportretten hebben als thema Reizen. Frans Peeters heeft meer dan 33.000 foto’s online staan, maar regelmatig laat hij grote afdrukken maken van zijn dierbaarste foto’s. Gedurende de maand mei toont hij twintig foto’s in groot formaat in de centrale vestiging van Bibliotheek VANnU in Roosendaal. Het zijn reisportretten die hij de afgelopen jaren heeft gemaakt tijdens vakanties naar Tanzania, Gambia, Ecuador en de Galapagoseilanden. De foto’s hebben veel kleur en bij elke foto hoort een verhaal. De foto’s zijn met maximale resolutie afgedrukt en hebben haarscherpe details.

Frans Peeters is geboren in 1957 en opgegroeid in Schijf. Hij volgde de middelbare school in Roosendaal waarna hij in 1980 afstudeerde als docent Engels en Nederlands aan het Moller Instituut in Tilburg. Hij heeft negen jaar gewerkt op het Burgemeester Alberts College in Rucphen en sinds 1989 is hij werkzaam als docent op het Ostrea Lyceum in Goes. In 1998 is hij omgeschoold tot docent informatica en de afgelopen twintig jaar heeft hij het vak informatica gegeven. Zijn hobby is schaken en zijn passie is fotografie. In 2014 heeft hij in zijn vrije tijd de tweejarige opleiding aan de Fotovakschool in Rotterdam afgerond.

Wanneer: 1 t/m 31 mei
Waar: open ruimte in centrale vestiging van de bibliotheek Roosendaal.
Markt 54A, Roosendaal