Tolberg opent haal- en brengpunt

Gepubliceerd op: 25 juni 2018 09:00

Op maandag 25 juni opent het nieuwe haal- en brengpunt in Tolberg.

Het servicepunt Tolberg is gewijzigd naar een haal- en brengpunt in de wijk en heropent op maandag 25 juni haar deuren. Vanaf dit moment is het mogelijk om uw materialen in te leveren en vooraf gereserveerde materialen van de bibliotheek op te halen.

Haal- en brengpunt Tolberg

In Tolberg is met Apotheek Tolberg afgesproken om een haal- en brengpunt voor gereserveerde boeken op het huidige adres te maken. Klanten kunnen er op werkdagen terecht tussen 8.00 en 17.30 uur.

Vrijwilligers aanwezig

Ook vrijwilligers zijn vanaf aankomende week op vaste tijdstippen aanwezig, dit zullen donderdag en vrijdag van 13.30-15.00 uur zijn. Bent u ook geïnteresseerd om vrijwilliger te worden? Bekijk de vacatures voor vrijwilligerswerk hier: vacatures vrijwilligerswerk Tolberg.

Veel keuze in nieuwe centrale bieb

Alle leden uit Tolberg zijn lid van Bibliotheek VANnU en zij kunnen dus ook in de Centrale bibliotheek terecht om door de collectie te grasduinen. Naast boeken biedt de centrale tijdschriften, spellen, films en verschillende workshops en lezingen. Kinderen kunnen terecht op Schatrijk, de jeugdbieb. Daarnaast kunnen klanten gebruik maken van de digitale bibliotheek, muziekweb en de luisterbieb-app.

Jeugd

De jeugdboeken uit het servicepunt zijn naar de basisscholen in de wijk gegaan, waar alle kinderen er gebruik van kunnen blijven maken.

Boeken

Verdere boeken zijn verdeeld over de vestigingen van Bibliotheek VANnU. Afgeschreven boeken hebben wij afstand van gedaan.