Vrijwilligers gezocht!

Gepubliceerd op: 3 mei 2018 09:00

Bij Bibliotheek VANnU worden bepaalde werkzaamheden uitgevoerd door een team enthousiaste vrijwilligers. Wij zijn op verschillende locaties op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Op verschillende locaties zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Neem eens een kijkje op onze aparte pagina Vacatures vrijwilligerswerk voor alle vacatures in onze regio.

Als vrijwilliger van VANnU krijgt u een gratis bibliotheekabonnement. Uiteraard zorgen wij voor een inwerkprogramma en wordt u op de hoogte gehouden van relevante ontwikkelingen binnen de bibliotheek.

Uiteraard moeten Bibliotheek VANnU én de rest van het team op u kunnen rekenen. Bent u enthousiast geworden? Meld u dan aan! Dit kan door te mailen met d.vissers@bibliotheekvannu.nl of te bellen (op maandag, dinsdagochtend en donderdag): 0165-552080.