Walk & Talk: de koffiepauze voor werkzoekenden

Gepubliceerd op: 11 september 2018 10:00

Na de zomervakantie komen ook de bijeenkomsten van Walk & Talk weer op gang, de eerste koffiepauze voor werkzoekenden start op maandag 17 september. Sluit aan!

Walk & Talk is een bijeenkomst voor werkzoekenden die in een ongedwongen sfeer kennismaken met andere werkzoekenden. Deze koffiepauzes zorgen voor gezellige, nieuwe contacten die tot interessante kansen op de banenmarkt kunnen leiden!

Elke Walk & Talk heeft een andere spreker. Maandag 17 september is Steven Tielen uitgenodigd om te vertellen over het thema het verwoorden van competenties. 

Het verwoorden van competenties 

Vind jij het niet gemakkelijk om jouw competenties, vaardigheden en talenten in een gesprek onder woorden te brengen? Deze ochtend kan jou op weg helpen. Weten wat je kunt en dat ook nog goed verwoorden in een gesprek kan je leren. Deze ochtend krijg je een aantal tips en oefeningen om jouw competenties nog beter te verwoorden in je volgende sollicitatiegesprek of –brief!

Steven Tielen van 2learn&more geeft een interactieve presentatie over de visie van dit bedrijf. 2learn&more richt zich op het ontwikkelen van mensen en hun gedrag, gebruikmakend van de nieuwste inzichten en behoeftes in de markt. Door het voelen, confronteren en ontwikkelen van dit gedrag gecombineerd met een optimale borging gaat dit ervoor zorgen dat mensen het gaan toepassen en uiteindelijk in hun “automatisme” gaan blijven gebruiken.

Maandag 15 oktober is de spreker Het CV meisje en zij zal het hebben over je CV. Maandag 19 november is onze spreker Gijs Bullens. Hij zal het hebben over de invloed van het melden van vrijwilligerswerk op je CV.

Zien we je daar?