Juni feestmaand

Gepubliceerd op: 4 juni 2018 11:30

Website Senia

Afgelopen donderdag is Parrotia in Roosendaal, waar Bibliotheek VANnU in is gevestigd, officieel heropend. Om dat te vieren hebben wij leuke activiteiten gepland staan voor de maand juni.

Wij zijn geopend!

Wij kunnen een feestelijke gelegenheid niet aan ons voorbij laten gaan. Daarom heeft de bibliotheek in Roosendaal besloten om de maand juni in het teken te zetten van de heropening van Parrotia. Tijdens deze feestmaand bieden wij verschillende activiteiten aan die interessant zijn voor jong en oud.

Showstoppers

healthy sisters roosendaal

De absolute showstoppers deze maand zijn de lezingen van Boris Dittrich en de Healthy Sisters, Tentoonstelling Koning Quast en kinderyoga en kinderspellen. Ook kan je komen handletteren, wordt de Gedichtenroute van Roosendaal geopend in Parrotia, kan je een een robot besturen en naar de voorleesochtend voor peuters.

Kom ook langs!

Heb jij de vernieuwde inrichting van onze bibliotheek in Roosendaal nog niet gezien? Kom dan eens een kijkje nemen.

Feestmaand kalender

tot en met 21 juni - Tentoonstelling Koning Quast
1 juni - Handletteren
2 juni - Yoga en spelen tussen de boeken
16 juni - Yoga en spelen tussen de boeken
20 juni - Spelen met robots
20 juni - Engels voorleesuurtje (door English Academy)
21 juni - Lezing Boris Dittrich
22 juni - Handletteren
23 juni - Healthy Sisters lezing
26 juni - Peutervoorleesuurtje

Hieronder vind je een kort filmpje van Parrotia met enkele partners aan het woord.