Winactie Moederdag

Gepubliceerd op: 25 april 2019 12:00

winactie moederdag bibliotheek roosendaal caffe dono

Doe mee aan onze winactie en maak kans op een Moederdag geschenk van Caffé Dono in Roosendaal ter waarde van €25,-.

Cadeautje van de bieb

Zondag 12 mei is het weer Moederdag. Dé dag dat we alle moeders even extra in het zonnetje zetten. Als Moederdag cadeautje wil Bibliotheek VANnU iedereen de mogelijkheid geven om een Caffè Dono cadeaubon ter waarde van €25,- te winnen voor zijn of haar moeder.

Wat moet je doen?
Vraag bij een medewerker aan de balie een post-it hartje. Op dit hartje schrijf je op waarom jouw moeder de allerleukste, gekste, liefste of grappigste moeder van Roosendaal is. Naam, telefoonnummer en emailadres zijn nodig om mee te kunnen doen. Er wordt een willekeurige winnaar gekozen uit alle inzendingen. Iedereen mag meedoen, ook als je geen lid bent van Bibliotheek VANnU!

De winnaar wordt 11 mei bekend gemaakt, zorg dus dat je vóór 10 mei bent ingeschreven. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

NAW gegevens

Bij deze willen we u garanderen dat wij vertrouwelijk met uw gegevens om zullen gaan en deze niet zullen delen met derden. Uw naam, telefoonnummer en emailadres zullen alleen voor deze winactie gebruikt worden. Na de winactie zullen al deze gegevens worden vernietigd.

We zijn heel benieuwd naar de inzendingen!