Winactie theater

Gepubliceerd op: 19 december 2018 10:00

zitten is het nieuwe roken

Doe mee aan onze winactie en maak kans op twee vrijkaarten voor een voorstelling in Theater De Schuur in Zevenbergen.

Als cadeautje in de decembermaand willen we iedereen de mogelijkheid geven om 2 vrijkaarten te winnen voor een theatervoorstelling in Theater De Schuur in Zevenbergen.

Wat moet je doen?

Schrijf je eenvoudig in via deze link: aanmelden winactie (of de knop hieronder). Naam, telefoonnummer en emailadres zijn wel nodig om mee te kunnen doen. Er wordt een willekeurige winnaar gekozen uit alle inzendingen. Iedereen mag meedoen, ook als je niet lid bent van Bibliotheek VANnU.

De winnaar wordt in januari 2019 bekend gemaakt, zorg dus dat je voor 2 januari 2019 bent ingeschreven. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.