Vacature Manager Programmering & Publieke Dienstverlening

de Bibliotheek maakt je rijker

Bibliotheek VANnU is als onderdeel van de gemeenschap volop in beweging. Digitale ontwikkelingen en veranderingen in de maatschappij vragen om een nieuwe invulling van de bibliotheekfuncties lezen, leren en informeren. Hoewel de vijf gemeenten waarin VANnU actief is verschillende accenten leggen, is er een gemeenschappelijke visie: aandacht voor leesbevordering & leesplezier bij de jeugd en het toerusten van inwoners om mee te kunnen doen in de samenleving. Door het beschikbaar stellen van de collectie en het organiseren van activiteiten brengt VANnU mensen, informatie, educatie en cultuur samen. Ze nodigt haar gebruikers en partner uit deel te nemen vanuit hun expertise, passie of interesse; we zijn er voor en door de inwoners van ons werkgebied. Op deze manier vormt en maakt de bibliotheek onderdeel uit van maatschappelijke netwerken die richting geven aan lokale en regionale vraagstukken op het gebied van lezen, leren en informeren.

Vacature gesloten

VANnU zoekt per 1 april:

Een ondernemende en inspirerende Manager Programmering & Publieke Dienstverlening (lid MT)

Standplaats Roosendaal - 32 uur

VANnU zoekt een ondernemende en inspirerende manager die de veranderingen in de koers van de bibliotheek kan vertalen in een concrete aanpak voor en met het team binnen Programmering en Publieke Dienstverlening. Programmering t.b.v. actuele lokale thema’s in eigentijdse vestigingen gecombineerd met activiteiten op verrassende locaties buiten de deur zijn de speerpunten binnen het team.
Als MT lid is de manager medeverantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de bibliotheek, de dienstverlening en het stimuleren van ondernemerschap binnen de teams. De manager heeft een goed beeld van actuele ontwikkelingen binnen de bibliotheeksector en het sociale domein binnen de gemeente. De manager heeft ervaring als projectleider.

Interesse?

Vragen en interesse? Heb je vragen over de functie, dan kun je contact opnemen met Suzan Chamuleau, Office Manager, s.chamuleau@bibliotheekvannu.nl of 0165-552080. Je sollicitatie (met motivatie en CV) kun je voor 5 februari richten aan Suzan Chamuleau. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 15 en 16 februari.

VANnU is

Over Bibliotheek VANnU

Wie zijn wij? Bibliotheek VANnU is verantwoordelijk voor het bibliotheekaanbod in de gemeenten Roosendaal, Moerdijk, Halderberge, Zundert en Rucphen. Jong en oud verleiden met plezier te lezen, te leren en zich te informeren is onze missie. Onze experts en collecties vind je op onze locaties, thuis, op school, in het wijkgebouw of ergens anders in wijk of dorp.
Meer lezen over VANnU? Download dan hier onze koers of de Infosheet VANnU: maatschappelijk hart van de samenleving.

Meer lezen over onze inspiratie? Lees meer over de Bibliotheek van de toekomst van de commissie Cohen, de Trendrede 2017 en 3rd places 4 all door Aat Vos