Vacature Medewerker Informatie & Activiteiten (MIA)

de Bibliotheek maakt je rijker

Bibliotheek VANnU zoekt part-time versterking voor Moerdijk, Oudenbosch, Roosendaal en Rucphen. Meerdere functies van 18-24 uur

Ben je servicegericht, gastvrij en sta je - net als onze organisatie - middenin de samenleving? Herken je jezelf bovendien in onderstaande beschrijving? Dan ontmoeten wij jou graag.

Vacature Coördinator Taalpunten (tijdelijke functie)

Coördinator Taalpunten (M/V) 24 tot 30 uur per week – per direct t/m 31 december 2018

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan het bestrijden van laaggeletterdheid?

Dan is dit de baan voor jou. Voor onze vijf taalpunten zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en ondernemende coördinator taalpunten.Samen met de taalvrijwilligers zorg je voor het versterken van de taalpunten.

Vacature Leesmediaconsulenten PO en VO (tijdelijke functie)

Leesmediaconsulenten PO en VO voor de invulling van zwangerschapsverloven van half november t/m april 2019 voor gemiddeld 16 uur.

De Leesmediaconsulent gaat aan de slag in verschillende basis- en VMBO scholen volgens de al vastgestelde leesmediaplannen. Daarnaast wordt een bijdrage verwacht aan activiteiten in de vestigingen en een voorleeswedstrijd. 

VANnU is

Over Bibliotheek VANnU

Wie zijn wij? Bibliotheek VANnU is verantwoordelijk voor het bibliotheekaanbod in de gemeenten Roosendaal, Moerdijk, Halderberge, Zundert en Rucphen. Jong en oud verleiden met plezier te lezen, te leren en zich te informeren is onze missie. Onze experts en collecties vind je op onze locaties, thuis, op school, in het wijkgebouw of ergens anders in wijk of dorp.
Meer lezen over VANnU? Download dan hier onze koers of de Infosheet VANnU: maatschappelijk hart van de samenleving.

Meer lezen over onze inspiratie? Lees meer over de Bibliotheek van de toekomst van de commissie Cohen, de Trendrede 2017 en 3rd places 4 all door Aat Vos