Verbouwing Parrotia

Blijf op de hoogte van de verbouwing van Parrotia

Lees op deze pagina het laatste nieuws en bekijk de foto's van de verbouwing.

• 3 oktober: Verbouwing Parrotia van start

De verbouwing van Parrotia, waar Bibliotheek Roosendaal centrale vestiging is gehuisvest, is dinsdag 3 oktober van start gegaan. Mogelijk kunt u overlast ervaren. Uiteraard proberen we dit tot een minimum te beperken.

• 14 november: volwassencollectie bibliotheek tijdelijk naar beneden

Vanaf dinsdag 14 november is de centrale bibliotheek in Roosendaal tijdelijk gehuisvest op de begane grond. Dit heeft te maken met de verbouwingswerkzaamheden van Parrotia op de eerste verdieping. Omdat de ruimte beneden beperkt is, is een deel van de collectie tijdelijk elders opgeslagen en niet beschikbaar. Dit duurt naar verwachting tot maart 2018. Mocht u op zoek zijn naar een specifieke titel, dan kunt u via onze website zien of het boek beschikbaar is binnen bibliotheek VANnU. De rubrieken waar de meeste vraag naar is, blijven uiteraard beschikbaar (oa spannende boeken, algemeen literair, grootletterboeken, romans, reisgidsen). Tijdens de verbouwing bent u uiteraard van harte welkom. We doen ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De jeugdafdeling is overigens gewoon toegankelijk.

• 11 december: nieuwe entree in gebruik

Vanaf maandag 11 december wordt de nieuwe entree in gebruik genomen.

Tijdlijn verbouwing Parottia

• Nieuwe entree wordt in gebruik genomen

• Nieuwe vloer eerste verdieping

• Helemaal leeg!