Vacature Medewerker Informatie & Activiteiten (MIA)

Manager Programmering & Publieke Dienstverlening (lid MT)

Bibliotheek VANnU zoekt (tijdelijk) part-time versterking voor Oudenbosch voor 15 uur

Ben je servicegericht, gastvrij en sta je - net als onze organisatie - middenin de samenleving? Herken je jezelf bovendien in onderstaande beschrijving? Dan ontmoeten wij jou graag.

De MIA kan flexibel switchen tussen de rol van helper, vraagbaak, digitale coach en informatiemakelaar. Hij, zij beschikt over een actieve en lerende houding.
De MIA helpt anderen met lees- en taalbevordering, digitale vaardigheden, het vergroten van kennis en algemene ontwikkeling, zelfredzaamheid en ontwikkeling van een autonome meningsvorming
De MIA heeft contact met zowel bezoekers als samenwerkingspartners; vindt samen met collega’s de juiste content, kan deze interpreteren en vervolgens actief aanbieden.
De MIA organiseert en faciliteert activiteiten, verzorgt of coördineert de planning en uitvoering van daarvan, producten en diensten voortkomend uit de beleidspijlers en onderbouwt het belang hiervan vanuit maatschappelijk regionaal en lokaal perspectief.

Salariëring in schaal 6 CAO Openbare Bibliotheken. 

VANnU is

Over Bibliotheek VANnU

Wie zijn wij? Bibliotheek VANnU is verantwoordelijk voor het bibliotheekaanbod in de gemeenten Roosendaal, Moerdijk, Halderberge, Zundert en Rucphen. Jong en oud verleiden met plezier te lezen, te leren en zich te informeren is onze missie. Onze experts en collecties vind je op onze locaties, thuis, op school, in het wijkgebouw of ergens anders in wijk of dorp.
Meer lezen over VANnU? Download dan hier onze koers of de Infosheet VANnU: maatschappelijk hart van de samenleving.

Meer lezen over onze inspiratie? Lees meer over de Bibliotheek van de toekomst van de commissie Cohen, de Trendrede 2017 en 3rd places 4 all door Aat Vos